Waarom Professional onderdelen?

Klanten vragen ons vaak: “waarom bieden jullie twee soorten onderdelen aan?” of “wat is beter?” en “zijn de merkloze onderdelen dan niet goed?” Hieronder leggen we kort uit waarom er eigenlijk geen goed of slecht is en waarom we in veel gevallen zowel de merkloze onderdelen (merk-X) als de Professional onderdelen aan willen bieden.

Eigenlijk komt het alleen maar neer op prijs/kwaliteit..

Vooral bij onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn zoals bijvoorbeeld rem- stuur- en wielophangingsdelen, zitten er aanzienlijke prijsverschillen –en daarmee kwaliteitsverschillen- in het beschikbare aanbod van onze leveranciers. In die gevallen willen we onze klanten de keuze geven en zowel merkloze onderdelen als Professional onderdelen aanbieden. Onze Professional onderdelen zijn van de beste merken uit de Amerikaanse auto onderdelen industrie en staan garant voor de hoogste kwaliteit. De prijzen liggen wat hoger dan die van vergelijkbare merkloze onderdelen maar dit kunt u zien als een investering.

Om een voorbeeld te noemen..

Een Professional stuurkogel van het merk MOOG kost gemiddeld anderhalf keer zoveel als een vergelijkbare standaard stuurkogel maar gaat in de praktijk twee tot drie keer zo lang mee. Op de lange duur zult u dus geld maar ook (reparatie) tijd besparen omdat deze onderdelen minder snel verslijten. Wanneer een auto bedrijfsmatig en/of intensief gebruikt wordt of als u gewoon de beste kwaliteit wilt, adviseren wij dan ook altijd de Professional onderdelen.

Maar Professional onderdelen zijn niet persé de enige juiste keuze..

De merkloze onderdelen zijn ook prima onderdelen en bijvoorbeeld een goede keuze wanneer een auto niet zo intensief gebruikt wordt of als er een kleiner budget beschikbaar is. Of misschien weet u nog niet zeker of u een auto wel wilt blijven rijden en staat ie eerdaags weer te koop! In al die gevallen is het zonde om te investeren in een onderdeel dat vele jaren/kilometers extra meegaat. Daarom aan u de keus!

 

Onze  onderdelen zijn o.a. van de volgende merken: