PloegParts Amerikaanse auto onderdelen

Wij zijn een bedrijf dat zelf Amerikaanse auto onderdelen importeert en verkoopt. Onze oorspronkelijke specialisatie is Chevrolet/GMC Trucks en Vans en hiervoor hebben wij dan ook een zeer groot assortiment op voorraad. Een groot deel daarvan vindt u in onze webwinkel.
Daarnaast hebben we een steeds groeiende voorraad onderdelen in huis voor verschillende andere Amerikaanse merken en types. Via onze 14-daagse luchtvracht vanuit de USA kunnen wij voor alle Amerikaanse merken onderdelen leveren.

PloegParts is ontstaan vanuit de liefhebberij voor Amerikaanse auto’s. Een uit de hand gelopen hobby wordt vaak gezegd. Hoewel we allang niet meer van hobbymatig kunnen spreken is dit wel onze kern en meerwaarde. Omdat wij ook liefhebbers zijn denken we met u mee en kijken we niet alleen naar nummertjes.

Ondanks dat we uitsluitend Amerikaanse auto onderdelen doen zijn we wel een bedrijf met een typisch Nederlandse instelling. Dat wil zeggen: een goede service, duidelijke communicatie en afspraak = afspraak. Soms is dat een uitdaging omdat ze aan de andere kant van de plas toch wat “makkelijker” zijn dan wij Nederlanders maar het is ons werk om het beste uit die twee werelden te verenigen en u het juiste onderdeel te leveren voor de juiste prijs.

Parts is what we do!

PloegParts Amerikaanse Auto onderdelen